Sobre mi…

IMG_1647

[CAT]

Nascut a Menorca, Joan Bagur es un cuiner que recerca les receptes ancestrals i antigues de l’illa per tal de donar-lis una petita volta, amb les noves tècniques, conceptes i presentacions que donin la personalitat seva a les receptes antigues.

Amant de la tradició illenca, la seva manera de ser, la seva cultura es el que vol plasmar a cada plat. Una cultura senzilla on de lo poc es fa molt, on el producte parla per si sol i ell i la tècnica son simplement altaveus del que diu aquell producte.

Per això va obrir Rels Restaurant el desembre de 2015, per fer realitat el somni d’obrir una casa propia on poder crear i reinterpretar recetes menorquines i receptes amb producte menorquí.

Cercant sempre productes de temporada, productes que estan al seu millor moment. Aconsegueix així uns plats amb sabors nets, i unes presentacions atractives.

Hi han plats que son icònes per ell, l’anomenada «brou i vianda» a Menorca, es un estil de l’escudella  catalana. Es el seu plat predil·lecte.

«Sense la cuina tradicional, no seria possible l’existència d’una cuina d’avantguarda»

Ha realitzat stages a…

El Celler de Can Roca (3 Estrelles Michelin, 2n Millor Restaurant del món 2011, 2012, 2014 i Millor Restaurant del Món 2013 a  Girona, Catalunya)

Restaurant Dos Cielos (1 Estrella Michelin, Hotel Me, Barcelona)

Treballant a…

Restaurant RocaMOO (1 Estrella Michelin, Hotel OMM, Barcelona)

La Cuina del DO (Hotel DO Plaça Reial, Barcelona)

Hotel Rural Morvedra (Ciutadella de Menorca, Cap de Cuina)

Restaurant Ca’n Lluis (Ciutadella de Menorca)

Restaurant Ca’s Ferrer (Ciutadella de Menorca)

Hotel Princesa Playa (Son Xoriguer, Ciutadella de Menorca)

4 comentarios sobre “Sobre mi…

Deja un comentario